Etusivu

Kärki-Agri lähtee vuoteen 2016 entistäkin vahvempana. Jarmo Uusitalo on nimitetty Kärki-Agrin ruokinta-asiantuntijaksi 4.1.2016 lähtien. Uusitalo vastaa ensisijaisesti tilakohtaisten ruokintasuunnitelmien toteutuksesta ja tilaneuvonnasta.

Uusitalolla on vankka kokemus maataloudesta ja ruokinnan suunnittelusta. Hän on toiminut aiemmin vastaavissa tehtävissä muun muassa Feedex Oy:ssä ja Eurotrading Oy:ssä.

Uuden asiantuntijan ansiosta Kärki-Agri pystyy toteuttamaan tilakohtaista ruokinnan suunnittelua entistä useammalle tilalle.

Maidon hinnan ollessa nykytasolla ruokinnan merkitys korostuu, koska sillä voidaan oleellisesti vaikuttaa tuotannon kannattavuuteen ja eläinten terveyteen.

Uusitalo.jpg

Kärki-Agri on suomalaisten nauta- ja maitotilojen palveluun erikoistunut yritys. Kärki-Agri edustaa kahden kansainvälisen toimijan, Alltechin ja DLG:n, toimintaa Suomessa. Jatkamme omalla, yli 25 vuoden kokemuksella ruokinnan, hygienian ja rehunsäilönnän osa-alueilla tapahtuvaa jatkuvaa kehitystä. Välitämme maailmalta uusimmat tutkimus- ja kehitystyön tulokset ja ratkaisut Suomalaisten viljelijöiden saataville. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää ›