Etusivu

Kärki-Agri on kasvava kotimainen yritys, joka on erikostunut nauta- ja maitotilojen palveluun. Yrityksen tuotteisiin kuuluvat erikoisrehut, rehunsäilöntäaineet ja hygieniatuotteet. Oma rehutehdas valmistaa tilakohtaisesti suunniteltuja erikoisrehuja.

Toimintamme perustuu pitkäjänteiseen ja läheiseen yhteistyöhön asiakastilojemme kanssa. Yrityksen oma myyntiverkosto kattaa koko Suomen Ahvenanmaalta Lappiin. Kärki-Agrin aluevastaavat palvelevat maatiloja päivittäin.

Haemme nyt
Aluevastaavaa Oulun seudulle

Vastaat Kärki-Agrin myynnistä maatiloille Oulun alueella.

Haemme myyntihenkistä, oma-aloitteista ja kehityshakuista henkilöä. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta maataloudesta ja myyntityöstä. Arvostat suomalaista maataloutta ja sen kehittämistä.

Tarjoamme sinulle korkealaatuiset tuotteet, mahdollisuuden kehittää itseäsi sekä mielenkiintoisen ja haastavan työn.

Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen 31.5.2019 mennessä osoitteeseen juuso.kangas@karkiagri.fi

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Juuso Kangas, p. 050 436 7480.

Kärki-Agri on suomalaisten nauta- ja maitotilojen palveluun erikoistunut yritys. Kärki-Agri edustaa kahden kansainvälisen toimijan, Alltechin ja DLG:n, toimintaa Suomessa. Jatkamme omalla, yli 25 vuoden kokemuksella ruokinnan, hygienian ja rehunsäilönnän osa-alueilla tapahtuvaa jatkuvaa kehitystä. Välitämme maailmalta uusimmat tutkimus- ja kehitystyön tulokset ja ratkaisut Suomalaisten viljelijöiden saataville. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää ›