Etusivu

Säilörehukoulutus -Savonia-ammattikorkeakoululla torstaina 26.2.2015!

Kärki-Agri Oy järjestää yhdessä Danstar Ferment AG:n kanssa koulutustilaisuuden. Tilaisuudessa esiintyy yli 20 vuotta säilörehun parissa työskennellyt englantilainen Gordon Marley. Tilaisuudessa käsitellään käytännön näkökulmasta hyvän säilörehunteon eri osa-alueita aina niitosta ja karhotuksesta siilotyöskentelyyn.

Ympäri maailmaa jatkuvasti matkustava Marley kertoo näkemyksiään ja vihjeitään siitä miten työskentely saadaan tehokkaaksi ja paras mahdollinen lopputulos aikaan. Vuorovaikutteisessa tilaisuudessa myös omat kysymykset ja keskustelu ovat tervetulleita.

Tilaisuus, materiaali ja lounas ovat maksuttomia. Tilaisuus tulkataan suomeksi.

Sitovat osallistumiset:
Antti Vainikainen 0504 342 555 tai antti.vainikainen@karkiagri.fi
Minna Pellinen 0500 668 996 tai minna.pellinen@karkiagri.fi

Tilaisuus alkaa klo 9.45 ja päättyy lounaaseen noin klo 13.
Paikka: Auditorio, Haukisaarentie 2, Iisalmi

Tervetuloa!

Kärki-Agri on suomalaisten nauta- ja maitotilojen palveluun erikoistunut yritys. Kärki-Agri edustaa kahden kansainvälisen toimijan, Alltechin ja DLG:n, toimintaa Suomessa. Jatkamme omalla, yli 25 vuoden kokemuksella ruokinnan, hygienian ja rehunsäilönnän osa-alueilla tapahtuvaa jatkuvaa kehitystä. Välitämme maailmalta uusimmat tutkimus- ja kehitystyön tulokset ja ratkaisut Suomalaisten viljelijöiden saataville. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää ›