Etusivu

Vastaat itsenäisesti Kärki-Agrin myynnistä maatiloille Pohjois-Pohjanmaan alueella.

Haemme myyntihenkistä, oma-aloitteista ja kehityshakuista henkilöä. Odotamme sinulta aiempaa kokemusta maataloudesta ja myyntityöstä. Arvostat suomalaista maataloutta ja sen kehittämistä.

Tehtäviisi kuuluu yhteydenpito asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin, tuotteiden esittely ja niiden käytön opastaminen.
Tuotteet toimitetaan tilalle ilman välikäsiä.

Myynnissämme on huipputuotteita rehunsäilöntään: Sil-All säilöntäaine, Silostop-happikalvo sekä Secure Covers -peitteet. Hyvän säilörehun tuottamiseen tarvittavat tuotteet ja niihin liittyvä neuvonta ja osaaminen on meille kunnia-asia.

Kärki-Agri myös maahantuo erikoistuotteita erityisesti maidontuotantotiloille mm. poikimahalvauksen ja syömättömyyden ehkäisemiseksi. Maahantuomamme tuotteet ovat kansainvälisesti arvostettujen valmistajien tuotteita.

Lisäksi Kärki-Agrilla on erikoisrehutehdas Seinäjoella (v.2015 alkaen). Tehtaassa valmistetaan räätälöityjä täydennysrehuja sekä nuolukivennäisiä. Nuolukivennäisvalmistajana olemme Pohjoismaiden ainoa.

Koulutamme henkilöitämme useamman kerran vuodessa.

Tarjoamme sinulle siis korkealaatuiset tuotteet, mahdollisuuden kehittää itseäsi sekä mielenkiintoisen ja haastavan työn.

Koulutus: Agrologi / AMK agrologi / vahva käytännön kokemus nautakarjataloudesta.

Palkkaus: peruspalkka + provisio myynnistä.

Liikut asiakastiloille talon autolla, joten ajokortti pakollinen.

Lisätietoja työpaikasta antaa toimitusjohtaja Juuso Kangas p.050 4367480.

Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen 18.4.2017 mennessä osoitteeseen juuso.kangas@karkiagri.fi

Kärki-Agri on suomalaisten nauta- ja maitotilojen palveluun erikoistunut yritys. Kärki-Agri edustaa kahden kansainvälisen toimijan, Alltechin ja DLG:n, toimintaa Suomessa. Jatkamme omalla, yli 25 vuoden kokemuksella ruokinnan, hygienian ja rehunsäilönnän osa-alueilla tapahtuvaa jatkuvaa kehitystä. Välitämme maailmalta uusimmat tutkimus- ja kehitystyön tulokset ja ratkaisut Suomalaisten viljelijöiden saataville. Tervetuloa mukaan!

Lue lisää ›